Нормативно - правова база:


1.Указ Президента України №894/2019 "Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей»

2.Закон України ''Про дитяче харчування''

3.Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

4.Постанова КМУ від 28.07.2021 №786 "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

5.Постанова КМУ від 24.03.2021 №305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

6. Наказ Мінекономіки від 17.11.2020 №347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти".

7.Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)";

8. Спільний наказ МОЗ та МОН України від 15.08.2006 №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».

9.Cпільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 17.04.2006N 298/227 ''Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах '' (iз змінами, внесеними згідно з наказом N 202/165 від 26.02.2013

10. Рішення Виконавчого комітету Харківської міської ради від 24.11.2021 №928 «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м. Харковау 2022 році»

11. Наказ Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради від 30.12.2021 №155-о/д «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти Слобідського району у 2022 році»

Кiлькiсть переглядiв: 296